Hinnasto

Hinnasto

Kasvohoidot

ESSE
Esse on luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja  uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää sen oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

ESSE-tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tietyissä ESSE-tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

ESSE MENU

ESSE kasvohoito 60min 79€
Hoito sekä tuotteet valitaan sinun tarpeidesi mukaan.

ESSE kasvohoito 75min 89€
Hoito sekä tuotteet valitaan sinun tarpeidesi mukaan.

ESSE Anti-oxide facial 60min 79€
Palauttaa ihon terveen hehkun.
Ihanteellinen boosteri-hoito vuodenaikojen vaihtuessa kaikille ihotyypeille.

ESSE Detox facial 75min 89€
Sopii syväpuhdistusta kaipaavalle rasvoittuvalle iholle.
Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito.
Erinomainen kirkastus ihollesi.

ESSE Anti-Ageing Facial 90min 98€
Tehohoito kypsälle iholle ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan.

ESSE hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja silmänympärysnaamion, sekä loppuvoiteet.
75min ja 90min hoidot sisältävät rentouttavan jalkakylvyn ja yrttiteen.
Kokonaisvaltaiseen esse-hoitoon sisältyy hiuspohjan/käsien/jalkojen hieronta.

VALOTTAREN SAVIHOIDOT

Valottaren savihoito 75min 89€
Savi energisoi, vahvistaa ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksista, korjaa ihovaurioita, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja laukaisee kehon jännitystiloja. Savi luovuttaa ihon hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Saa väsyneen ja värittömän ihon hehkumaan.
Savihoito energisoi ja puhdistaa sinua kokonaisvaltaisesti. Kasvoille tehdään sinun tarpeiden mukainen kasvohoito tasapainottavalla ja energisoivalla hieronnalla. Hoidon jälkeen olo on uudistunut ja seesteinen.

Valottaren kokonaisvaltainen valohoito 90min 98€
Valohoito on kokonaisvaltainen kehoa ja mieltä tasapainoittava, puhdistava ja rentouttava hoito. Hoito sisältää selän käsittelyn ja savinaamion. Kasvoille tehdään sinun tarpeiden mukainen kasvohoito tasapainottavalla ja energisoivalla hieronnalla. Hoidossa myös hierotaan kädet ja jalat. Hoidon jälkeen olo on uudistunut ja seesteinen.

Virkistävä savihoito silmille 20min 29€ (hoidon yhteydessä 15€)
savihoito sisältää alkupuhdistuksen, silmänympärysihon hieronnan ja painelun sekä virkistävän ja elvyttävän savinaamion. Virkistää ja rauhoittaa.

Valotar hetki 30min 39€
Ihoa kirkastava ja virkistävä pikakasvoito. Hetkessä valo kasvoille.
Loistava hoito juuri ennen juhlia.

Ultraäänikuorinta 55min 68€
Ihoa puhdistava ultraäänikuorinta. Kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä.

Timanttikuorinta 55min 68€
Ihoa kuoriva ja kirkastava hoito. hoidossa imuhieronta on yhdistettynä timanttiseen hoitopäähän.

Jalkahoidot
Valottaren jalkahoito 60min 68€
Jalkoja puhdistava ja rentouttava jalkahoito. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien hoito, kosteutus ja lakkaus.

Valottaren hemmottelu jalkahoito 75min 79€
Jalkahoito, uudistaa, vahvistaa ja rentouttaa sinua. Jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien hoito, savinaamio, kosteutus, lakkaus ja hieronta, sekä käsien rentouttava hieronta.

Käsihoidot

Valottaren hemmotteleva ja uudistava käsihoito 50min 59€
Käsihoitoon sisältyy kynsien viilaus, kuorinta, kynsinauhojen hoito, kosteutus, hieronta ja lakkaus.

Valotar pikamanikyyri 25min 25€
Pikamanikyyriin kuuluu viilaus, kynsinauhojen hoito, kosteutus ja lakkaus Kure Bazaar lakoilla.

Hemmottelevat ja rentouttavat hieronnat
AYURVEDA
Ayurveda on maailman vanhin muistiinmerkitty lääkintäjärjestelmä. Sitä on harjoitettu Intiassa jo 5000 vuoden ajan. Ayurveda on osana Veda-kirjallisuutta ja se tulee sanoista ”Ayus”, joka tarkoittaa elämää/ terveyttä ja ”Veda”, joka tarkoittaa tietoa/ tiedettä. Ayurveda on siis ”elämäntiede”. Ayurvedan sydämessä on intiimi yhteys luonnon elementteihin ja siihen, kuinka ne auttavat meitä saavuttamaan fyysisen ja sielullisen tasapainon jokapäiväiseen elämään. Tänään tämä muinainen kokonaisvaltainen parannusjärjestelmä on suositumpi kuin koskaan ja se on vaikutusten lähde monille lääketieteen harjoittajille niin idässä kuin lännessä.  Ayurvediset koulut Intiassa opettavat yrttilääkintää, kirurgiaa, psykiatriaa, synnytysoppia, gynekologiaa, hierontaa, astronomiaa, joogaa, väriterapiaa – monien muiden lisäksi – parantaakseen jokaista elämän aspektia ja tasapainottaakseen kehoa, mieltä ja sielua. Ayurvedassa käytetään mm. ruokavaliota, päivä- ja vuodenaikarytmiä, yrttivalmisteita, meditaatiota ja joogaa sekä puhdistavia hoitoja kuona-aineiden poistamiseksi kehosta. Ayurveda pitää huonoa ruoansulatusta yhtenä sairastumisprosessin tärkeimmistä tekijöistä ja ylistää hyvää ruoansulatusta terveyden antajana. Ratkaiseva merkki hyvästä terveydestä on se, että sulatat ruokasi kunnolla, jaat kaikki ravintoaineet jokaiseen soluun ja poltat kuona-aineet pois jättämättä myrkkyjäämiä. Agnia (ruoan sulatuksen tuli) tasapainottamalla voidaan pitää kaikki muu samanaikaisesti tasapainossa.

Ayurvedinen pää-ja kasvohieronta 60min 68€
Ayurvedinen pää -ja kasvohoito menee hyvin syvälle perinteisiin hoitoihin nähden. Ihmisen kehossa on yhteensä 107 tärkeintä Marma-pistettä, joista jopa 37 sijaitsee pään alueella. Jopa 80% jännitystiloista voidaan ratkaista marmapisteiden käsittelyllä. Hoidossa käytetään Frantsilan luomu Shidorada öljyä tai vaihtoehtoisesti Frantsilan luomu ayurvedisia öljyjä (vata,pitta,kapha) tai luomu seesamöljyä.

Ayurvedinen takaosanhieronta 60min 68€
Hieronnassa käsitellään koko kehon takaosa päästä varpaisiin (ei kasvojen aluetta) ja käytetään ihmistyypin (doshan) mukaan valittavia, lämpimiä öljyjä.

Ayurvedinen kokokehonhieronta 90min 89€

Valottaren yrttinen kokovartalohieronta 60min 68€
Yrttinen kokovartalohieronta sisältää rentouttavan ja tasapainoittavan hieronnan ayurveda ajatuksella. Hieronnassa käytetään sinulle sopivaa hoitoöljyä.

Kuumakivihieronta 90min 89€
Kuumakivihieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito. Kivet vapauttavat lämpöä koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Kuumakivihieronnalla on kokonaisvaltaisia vaikutuksia mieleen ja kehoon.

Sokeroinnit
Sääret-kainalot-brasilialainen 108€ (norm.128€)
Sääret-kainalot 55€ (norm.60€)
Sääret 40€
Reidet 45€
Kainalot 20€
Koko kasvot 20€
Ylähuuli 10€
Kulmat 15€
Selkä 45€
Bikinirajat 35€
Brasilialainen 68€ (säännöllinen neljän viikon välein 58€)

Meikkauspalvelut

Juhlameikki 60€
Päivämeikki 45€
Häämeikki sis.koemeikin 95€
Meikkiopastus 60€

Muut palvelut

Ripsien pidennykset uudet 95€
Ripsien pidennys huolto 60€
Kulmien muotoilu 15€
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 35€
Kulmien värjäys ja muotoilu 25€
Vita Liberata suihkurusketus 39€

Palveluhinnasto voimassa toistaiseksi sis. alv24%
Esteen sattuessa muistathan peruuttaa aikasi. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan -50% hoidon hinnasta.